Leuk dat je bij ons wilt komen sporten! We nodigen je graag uit langs te komen op de club zodat we samen kunnen kijken naar een passend abonnement en het invoeren van je inschrijving.

We maken gebruik van 14 verschillende abonnementsvormen, zodat er voor iedereen een passend abonnement is en je niet hoeft te betalen voor faciliteiten waar je geen gebruik van maakt. Hierover vertellen we je graag meer op de club!

Afhankelijk van uw klachten kunnen wij met u kijken naar de mogelijkheden. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten en personal trainers met veel medische kennis. Zij kunnen u begeleiden om op een veilige manier aan de slag te gaan.

Bij inschrijving ontvang je van ons de app waarin je het rooster kan vinden. Ook komt deze zo spoedig mogelijk op onze website te staan. Voor nu kun je hierover altijd bellen of mailen of langskomen op de club. Op de club hebben wij hier overzichten van liggen en dan kun je meteen onze ruimtes bekijken!

Tijdens openingstijden kun je gewoon kunnen sporten wanneer je wilt! Hiervoor hoef je je dus niet aan te melden.

Bij inschrijving ontvang je van ons een welkomstmail met daarin een link om onze app te kunnen downloaden. Via deze app kun je het actuele lesrooster bekijken. Hier kun je dan de les selecteren die je wilt volgen en je hiervoor aanmelden. Mocht je er niet uitkomen, helpen we je graag op de club!

Wellicht helpt het om jezelf een nieuw wachtwoord toe te sturen en het dan nogmaals te proberen. Mocht het toch niet lukken, dan helpen we je graag met het downloaden op de club!

Zeker! Je kunt je abonnementen voordelig combineren door te kiezen voor een upgrade van 1,- in de week voor bijvoorbeeld de ACTIVE WORKOUTS (groepslessen) of ACTIVE BASIC (vrije fitness). Wanneer je kiest voor deze upgrade kun je je vervolgens ook inschrijven voor de groepslessen of tijdens onze openingstijden wanneer je wilt binnenlopen om vrij te trainen.

Zeker! Je kunt je abonnementen voordelig combineren door te kiezen voor een upgrade van 1,- in de week voor de ACTIVE BASIC (vrije fitness). Wanneer je kiest voor deze upgrade kun je je vervolgens tijdens onze openingstijden onbeperkt gebruik maken van de fitness.

Dit kan worden verklaard doordat de administratiekosten (deze bedragen 19,99 euro) al zijn afgeschreven, omdat we je abonnement al in ons systeem hebben verwerkt. Dit betekent niet dat je abbonement meteen ingaat. Je abonnement gaat pas in (en wordt ook pas afgeschreven) op de afgesproken startdatum van je contract.

Je kan ervoor kiezen om je abonnement per 4 weken te betalen of om in één keer vooruit te betalen. Wanneer je ervoor kiest om per 4 weken te betalen, kan het dus zijn dat de betaling in dezelfde maand plaatsvindt. Dit is ook afhankelijk van de dag waarom de automatische incasso ingaat, wanneer de bank deze verwerkt en of er nog tijdsverschil zit in het moment dat het bedrag bij u wordt afgeschreven en bij ons op de bank staat.

Na je eerste contracttermijn (afhankelijk 1 of 2 jaar) is je contract maandelijks opzegbaar. Abonnementen dienen volgens wetgeving op dezelfde manier te worden ontbonden als waarop zij zijn aangegaan. Om je abonnement op te zeggen kun je daarom een exit formulier invullen op de club. Het abonnement dient uiterlijk een maand voor het einde van de contractdatum te worden opgezegd.